Clip prezentare DJ nunta si DJ botez:

Urmarind acest scurt clip vei regasi sonorizare dj nunta si dj botez, efecte de lumini ambientale, efecte speciale fum greu cu gheata carbonica si atmosfera creata la evenimentele noastre. Contam pe agilitatea si curiozitatea ta de a ne intreba in amanunt tot ce conteaza si este important pentru evenimentul tau. Oferim serviciile DJ Nunta, lumini ambientaele, fum greu cu gheata carbonica, lumini dinamice in judetele Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui.

Galerie foto evenimente:

De cele mai multe ori pozele spun mai multe povesti ca o mie de cuvinte si explicatii. Urmareste momentele surprinse la evenimente noastre si lasa-te cuprins de imaginatia bogata. Cu siguranta te vei regasi in clipele pline de entuziasm si bucurie. Oferim toata pasiunea noastra pentru ca si evenimentul tau sa fie la fel de placut precum aceastea. Alege pachetul de servicii preferat: DJ nunta cu sonorizare, efecte speciale cu fum greu, schimba ambiantul petrecerii cu lumini ambientale sau lumini dinamice pentru ringul de dans.

[Not a valid template]

Tehnologia folosita la evenimente este de ultima generatie si urmarim indeaproape ultimele aparitii in domeniu. Astfel folosim doar cele mai calitative echipamente si oferim siguranta prestarii de servicii la cel mai inalt nivel tehnic. Nu de putine ori am auzit ca evenimentele organizate de noi sunt diferite sau chiar putin neconventionale. Dorim sa facem evenimentele mai atragatoare si mai interesante pentru invitati. Dorim sa ne impartasi-ti ce va doriti pentru  evenimentului ce il organizati pentru a pune in practica cat mai bine. Suntem deschisi la colaborari noi pentru teme cat mai diferite.