Sonorizare si muzica pentru evenimente

Suntem o echipa dinamica din orasul Iasi care promoveaza muzica de calitatea si profesionalismul in entertainment. Pentru fiecare eveniment pe care il sustinem incercam sa fie unic prin variatiunile de muzica. Scopul nostru este ca fiecare sonorizare cu DJ sa fie deosebit fata de precedentul pe care l-am organizat. Variatiunile muzicale fac parte din categoriile dance, pop dance, disco, anii 90′ – 2000′, vals, latino, folclor zonal, aromana etc.

Participare la targuri si expozitii, aparitii in reviste de specialitate

  • targul de nunti de la Romexpo Bucuresti,
  • aparitie in „Ghidul Miresei”, Februarie 2014.
  • aparitie in „Ghid Mariaj”

In cadrul targului de nunti am intalnit oameni din toata tara. Din discutiile purtate cu viitori miri am obtinut foarte multe idei noi. Interactiunea cu ceilalti expozanti a avut si ea un aport special. Totul a contat foarte mult iar in final a rezultat o experienta care a meritat tot efortul. Schimbul de idei despre programul de muzica abordat la diverse evenimente de catre formatii si dj in aproape toate zonele tarii iarasi un mare plus pentru experienta noastra.

muzica

Alexandru Avramoae

DJ si MC autorizat de „Ministerul muncii, familiei si egalitatii de sanse” in 2009.

Incepand cu anul 2003 sustinut de o continua dorinta de evolutie si perfectiune am acumulat experienta ca DJ si MC pentru cele mai importante evenimente din viata voastra. Muzica pusa de dj la petrecerile de  Nunta si cele de Botez ne contureaza performante si calitati de neegalat. Colaborari cu diversi artisti de muzica pentru evenimente private. Sisteme de sonorizare personalizate in functie de necesitatile aplicatiei. Remixuri dedicate concepute in studio, versiuni exceptionale ale melodiilor pentru aplicatii live. Facem atmosfera prin muzica mixata live la pupitru de catre dj cu experienta. Colectia de muzicala este selectata pentru fiecare eveniment si pregatire in prealabil cu beneficiarii.

Absolvent al Politehnicii din Iasi Facultatea Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Alexandru Avramoae